Thuismetingen

Bloeddrukmeting

U krijgt van ons een bloeddrukmeter mee naar huis en u meet zelfstandig uw bloeddruk. Dit kan bijvoorbeeld gedurende een week. Zo krijgen we een goed beeld van uw gemiddelde bloeddruk in de thuissituatie tijdens de besproken periode.

24-Uurs bloeddrukmeting

Onze assistentes sluiten bij u een bloeddrukmeter aan die 24 uur lang uw bloeddruk registreert. Nadat wij deze meting hebben uitgelezen wordt u gebeld of uitgenodigd op het spreekuur om het verdere beleid te bespreken.

Bloedsuiker

U krijgt van uw praktijkondersteuner Diabetes een apparaatje mee naar huis om uw bloedsuikergehalte bij te houden. Zo krijgt zij een beter beeld van uw glucosewaardes.

Holter

U krijgt op advies van de dokter een kastje mee naar huis om uw hartslag te monitoren gedurende een, twee of drie dagen. Na inlevering krijgt u binnen een week de uitslag.

Saturatie, zuurstofgehalte in bloed

U krijgt van ons een zuurstofmeter mee naar huis. We doen dit met name bij mensen die ernstige longklachten hebben zoals bij Corona-infecties. Zo kunnen we dagelijks de zuurstofspanning in het bloed checken zonder dat u naar de praktijk hoeft te komen.